Centro sportininkai pasipuošė medaliais

Atgal

Centro sportininkai pasipuošė medaliais

2024-03-12

2024 m. kovo 9 dieną Kauno sporto halėje vyko LET'S JOIN kyokushin karate čempionatas. Šiame čempionate dalyvavo įvairias negalias turintys 23 sportininkai iš Lietuvos, Belgijos, Vengrijos ir Švedijos.
Tokio lygio čempionate antrus metus dalyvavo ir Biržų rajono socialinių paslaugų centro lankytojai Vestina Januševičiūtė ir Darius Indriulėnas, kurie po sunkių treniruočių parodė savo įdirbį ir pasipuošė medaliais. Darius kumite (dvikovų) rungtyje ir kata (karate technikos) rungtyse iškovojo 2-ąja vietą, Vestina 4-ąją vietą.
Po čempionato esame kupini džiaugsmo ir didžiuojamės savo lankytojų pasiekimais. Šiandien, kovo 12 dieną, mūsų sportininkus pasitiko Centro draugai ir darbuotojai, kurie, norėdami nustebinti ir padėkoti už centro vardo garsinimą ir pasiektus rezultatus, įteikė gėlių ir saldžių dovanėlių.
Nors sportininkai yra kupini džiaugsmo ir pasididžiavimo savimi, tačiau į savo pasirodymą čempionate žiūri savikritiškai. Dariaus paminėjo, jog nebijojo dalyvauti čempionate, bet pripažįsta, kad jaudulys ant tatamio daro savo. Iššūkis buvo tai,  jog išgirdus pasakytas pastabas dėl technikos, teko persiorientuoti ir įsiminti kaip teisingai atlikti technikas. Darius pasidžiaugė, jog jam tai puikiai pavyko. Vestina išsakė mintį, jog šįkart jaudulys neleido pasiekti norimo rezultato, bet ji yra pasiruošusi tobulėti.


Paskutinį kartą redaguota: 2024-03-12